Min varukorg

Fraktfritt på buttericks.se

Jajamensan, du läste rätt! Från och med idag så skickar vi alla försändelser fraktfritt. Det här är en del i att öka kundservicen än mer  och möjliggöra för våra kunder att handla hos oss på lika villkor. Oavsett om du besöker någon av våra butiker eller handlar online, så tycker vi att du enbart skall betala för dina maskeradprylar, festtillbehör och presenter . Vi vill på så vis aktivt arbeta för att inte ge kunderna en typ av straffavgift i form av hög fraktkostnad, på grund av vart i landet hen bor. Samt att vi jobbar mot att utveckla en omnikanal och göra det möjligt för kunden att se våra fysiska butiker och webbshop, som en gemensam butik med hög kundservice och brett sortiment.

Oavsett vad du handlar, det kan vara vår mest välgjorda halloweendräkt eller den lilla fjärten, så levererar vi ordern snabbt och utan kostnad hem till dig.
Alla våra kunder, privatpersoner och företagskunder, handlar fraktfritt hos oss från och med idag!

Butterick´s VD, Skägghandlaren, skriver i pressreleasen nedan kring företagets beslut att ta bort fraktkostnaden på alla leveranser ut mot kunderna. 


Pressrelease
Simlångsdalen, Halmstad

Fraktfritt på www.buttericks.se

Från och med tisdagen den 27 september inför Butterick’s helt fraktfria leveranser på sin hemsida www.buttericks.se

Detta är ett led i att utveckla ett omnihandelskoncept för våra kunder – ett koncept som suddar ut gränserna mellan vår webbshop och våra fysiska butiker.

Fraktfriheten ges till våra kunder i god tid innan Sveriges stora maskeradsäsong Halloween 2016.

Bengt Olander
VD Butterick’s Leco AB

För kompletterande information,

vänlig mejla bengt.olander@leco.se eller ring 035 16 03 50 eller 070 533 52 70