Min varukorg

Glas och muggar till Halloween

Till halloween serverar du drycken i halloweenglas i olika storlekar och former beroende på vilka gäster du har och vilken typ av fest det är.

Glas och muggar för alla
I de fina skräckglasen serverar man saft och lägger i ett skräckfrö eller två för att busa med sina gäster. Se reaktionen när de växer till små monster i glasen. Vad sägs om att hälla upp snapsen till djävulen i ett snapsglas med en röd djävul på, med antingen engelsk eller svensk text på, för att blidka honom. I ett glas där det ser ut som om dödskallen flyter runt, passar det att servera någon god dryck i, till den som har klätt ut sig till ett skelett eller benrangel. Är det små halloweenfirare som ska dricka röd saft serveras den om möjligt i tuffa skräckglas av plast. Dödskalleglasen kan du i stället ta fram om du känner för att bjuda vampyren Dracula på nytappat blod. Och har du gäster som du vet är stordrickare av både det ena eller det andra tar du självklart fram vårt stora dricksglas i forma v en dödskalle, vilket rymmer nästan en och en halv liter. Har du dukat halloweenbordet med pumpadukning föredrar du säkert att matcha den med engångsmuggar för en enhetlig stil.

Facebook och Instagram
Har du fyllt ett gäng dödskallemuggar med mängder av halloweendryck? Dela med dig av halloweeninspiration under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Dödskalleglas

Dödskalleglas

59 kr
Skräck glas

Skräck glas

59 kr
Snapsglas "En liten djävel"

Snapsglas "En liten djävel"

29 kr
Glas med flytande dödskalle

Glas med flytande dödskalle

49 kr