Min varukorg

Halloweendukning

Varje halloweenfest mår bra av en dukning med spindelnät, pumpor och passande glas. Vi tipsar om hur du kan få till en halloweendukning som gör att maten blir monstruöst smarrigare. Dessutom är all dryck läskigt mycket godare i dödskalleglas än i vanliga glas.

Börja från grunden
Skapa din unika dukning till Halloween. Välj en passande duk till din dukning och bygg dig uppåt, så att säga. Fortsätt med passande muggar och tallrikar, alternativt glas om du vill ha en lite mer hållbar dukning. En populär grej på halloweenfesten är att alla gäster får ta med sig hem sitt glas efter kvällens festligheter. Som ett minne och färdknäpp i ett!

Pynta deluxe
Det finns en oskriven regel om att det inte finns något som heter för mycket pynt på en halloweenfest. Så även på bordet. Maxa med pumpaljus, spindelnät, dödskallar och figurer som fladdermöss. Hämta in lite grenar och löv från närmsta träd utomhus för att få en bit av utomhus och en mörk skog inne på matbordet.

Facebook och Instagram
Har du gjort en spektakulär halloweendukning? Dela gärna med dig av halloweeninspiration under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Svarta tallrikar, 16 st

Svarta tallrikar, 16 st

49 kr
Duk, blodig

Duk, blodig

69 kr
Glas med flytande dödskalle

Glas med flytande dödskalle

49 kr
Spindelnät jättepåse 138 g

Spindelnät jättepåse 138 g

99 kr
Små pumpaljus, 6 st

Små pumpaljus, 6 st

49 kr
Rökmaskin

Rökmaskin

399 kr