Min varukorg

Hårdekorationer till halloweenfesten

Detaljer och tillbehör hör halloween till. Ska du på halloweenmaskerad bör du klä ut dig med något om du nu inte känner för att spöka ut dig helt och hållet. Gå till halloweenfesten med ett halloweendiadem på skallen och du gör succé direkt.

Diadem
Tänk dig ett par spöken som vippar högt över dig. De tittar ut över festen med snälla ögon och är inte det minsta skrämmande. Annars kan vi rekommendera diademet med de blinkande ögonen eller de lysande diademen. Hur kul är inte det när du kommer gående i mörkret. Den vanligaste hårdekorationen när det kommer till halloween är nog ändå djävulsdiademet. Detta tillbehör som finns i så många olika varianter. Det nya för i år är Day of the dead. Detta uppmärksammar vi med blommor i håret i glada färger eller med en liten hatt på diadem med en dödskalle på.

Yxa genom huvudet
Diadem med en blodig yxa som ger intrycket av yxan sitter fast i huvudet. En klassiker i både sortimentet och bland kunderna. Senaste är att du kan sätta den på halsen och skapa illusionen av att yxan sitter i halsen din. För en mer verklighetstrogen effekt kan du enkelt komplettera med blod eller lite ketchup.

Facebook och Instagram
Dela gärna med dig din halloweenoutfit under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Diadem, lila hår med fladdermöss

Diadem, lila hår med fladdermöss

59 kr
Diadem, grönt hår med spöken

Diadem, grönt hår med spöken

59 kr
Diadem, blinkande ögon

Diadem, blinkande ögon

59 kr
Diadem, spöken

Diadem, spöken

45 kr
Yxa genom huvud

Yxa genom huvud

79 kr
Djävulshorn

Djävulshorn

39 kr
Diadem, kattkvinna

Diadem, kattkvinna

89 kr