Min varukorg

Julgranen på Julfesten

Nu börjar julfesterna dugga tätt i kalendern. Har du funderat på vad du ska dansa in i för skrud? Vi vill tipsa om vår granna gran! Du blir garanterats julfestens mittpunkt när alla tomtar vill dansa kring dig.
Årets hetaste jultrender tycker vi kan summeras i begreppet ”Kul Ful Jul” och där passar julgransdräkten in med bravur. Dessutom blir du redo för luciatåget på under 30 sekunder, så himla schysst va?

Julgransdräkten
Med sina skimrande barr kommer du att få dina vänners ögon att tindra! Julgransdräkten är gjord i polyester och är stretchig, med andra ord är den perfekt att ha i luciatåget som skrider fram utomhus. Den funkar för både barn och vuxna, beroende på hur hög du vill att din julgran ska vara. Du kan enkelt applicera snöspray på granen om du vill få ännu mer äkthetskänsla oavsett om vädergudarna är med dig eller inte. Den är lika härlig att ha inomhus för den som inte tål riktiga julgranar, du kan med fördel trä den på en större kruka om du är på jakt efter en julgran som inte luktar skog. Också ett ypperligt komplement till kontorets julfest då det ännu inte har börjat säljas granar på torget ännu. Tycker du granen behöver lite mer dekorationer? Det håller vi med om! Häng på lite fler alternativa julpynt eller vira in dig i en ljusslinga så garanterar vi att det kommer att hamna paket under granen i år.

Kul Jul!
Alla jular är goda, men är inte också alla jular roliga? Därför så önskar vi våra kunder en Kul Jul i år!

Facebook och Instagram
Har du en filmsnutt på när du dansar in på jobbets julfest som julgran? Dela med dig under hashtaggen #buttericksjul och #kulfuljul!

Relaterade produkter

Julgransdräkt

Julgransdräkt

499 kr
Julgranshatt

Julgranshatt

149 kr
Snöspray

Snöspray

59 kr
Snöflingor, påse 85 gr

Snöflingor, påse 85 gr

79 kr