Min varukorg

Mustaschkampen Steg 1

Det är movember och vi fortsätter att prata om mäns hälsa som en del av Mustaschkampen 2016. Män lever i snitt fyra år kortare än kvinnor. Butterick´s är stolt huvudsponsor i Mustaschkampen och vill genom den blå mustaschen blanda in humor när vi lyfter vikten av att prata om mäns hälsa. Hur kan vi främja männens livslängd?  Mustaschkampen som organisation har tagit fram ett fempunktsprogram för att ytterligare belysa vikten av att jobba aktivt med sin hälsa. Vi vet alla att det inte är lätt att ställa om hela sin livsstil. Butterick´s vill genom att lyfta varje steg på ett roligt och glädjefyllt sätt, hjälpa män att bli uppmärksamma på de här tipsen som kan ge några extra år i livet och ett behagligare liv.

Steg 1 | Motionera Regelbundet
Regelbunden motion är det bästa receptet för ett långt liv. Ni ser ju hur David, som numera går under namnet hurtbullen, rastar sina dansanta ben på bilden ovan. Du kan motverka högt blodtryck och få ett bättre flås genom kontinuerlig motion. Du behöver inte göra det varje dag. Någon gång är bättre än ingen gång och konditionen kommer att bli bättre oavsett hur ofta du faktiskt tränar. Gör det tillsammans med vänner och familj! Har ni hört uttrycket ”fredagsfys före fredagsmys”? Ta en lång promenad med arbetskollegorna innan ni avrundar veckan. Ni kommer att kunna koncentrera er bättre på jobbet. Eller så kör du ett träningspass med familjen före söndagsmiddagen. Vi vill tipsa om att försöka göra det till en del av vardagen och på så vis göra sin hälsa till en självklarhet där ni garanterat kommer att kunna sova bättre om nätterna och på så vis kunna ge både kropp och knopp en snabbare återhämtning. Har du svårt att komma igång med motionen? Skaffa en blå lösmustasch! Vi lovar dig att det kommer att bli rolig träning med den under snoken!

Instagram och Facebook
Vill du visa ditt stöd för mustaschkampen och träningsinspiration iklädd en blå mustasch? Tagga gärna dina bilder med #buttericks och #mustaschkampen för att dela med dig i sociala medier!

Relaterade produkter

Peruk 80-tal grå, herr

Peruk 80-tal grå, herr

249 kr
Pannband 80-tal med hår, röd

Pannband 80-tal med hår, röd

99 kr