Min varukorg

Mustaschkampen Steg 2

Visste du att en man lever i snitt fyra år kortare än en kvinna? November fortskrider och vi snackar om hur män mår som en del av Mustaschkampen 2016. Butterick´s är stolt huvudsponsor i Mustaschkampen och vill genom specialframtagna blå mustaschen blanda in humor när vi pratar om mäns hälsa. Hur kan vi förlänga männens livslängd? Vore ju bra mycket roligare om alla levde lika länge! Mustaschkampen som organisation har tagit fram ett fempunktsprogram för att belysa vikten av att jobba aktivt med sin hälsa. Vi vet alla att det inte är lätt att ställa om hela sin livsstil. Butterick´s bidrag till förändringen är att på ett roligt och glädjefyllt sätt, hjälpa män att bli uppmärksamma på de här tipsen som kan ge några extra år i livet och ett behagligare liv.

Steg 2 | Ät rätt och absolut ingen rökning
Kosten och ditt eventuella intag av nikotin påverkar din kropp både på lång och kort sikt. Ät en regelbunden kost utifrån tallriksmodellen och undvik typisk skräpmat, hur gott det än må vara med en hamburgare alla dagar i veckan. Är du rökare och och vill leva ett långt liv så är det nödvändigt att sluta omedelbart med cigaretterna. Rökning är i särklass den största bidragande faktorn till cancer och andra livshotande åkommor. Där kan vi tipsa om vår puffcigarett om du nödvändigtvis vill ha cigg mellan fingrarna på festen eller efter maten. Istället för att lägga pengar på skräpmat och cigaretter, så kan vi tipsa om införskaffa den blå lösmustaschen. Vardagen kommer att bli roligare samtidigt som du stödjer kampen mot prostatacancer!

Instagram och Facebook
Vill du visa ditt stöd för mustaschkampen och hur du fimpar för gott? Tagga gärna dina bilder med #buttericks och #mustaschkampen för att dela med dig i sociala medier!

Relaterade produkter

Puffcigaretter

Puffcigaretter

49 kr