Min varukorg

Mustaschkampen Steg 3

Hur ser din mustasch ut? Har den fått movember-frisering såhär mitt i Mustaschkampen? Har du ingen mustasch så tipsar vi om den blå mustaschen där vinsten går oavkortat till kampen mot prostatacancer. En man lever i snitt fyra år kortare än en kvinna, med eller utan prostatacancer. Därför snackar vi om hur män mår som en del av Mustaschkampen 2016. Butterick´s är stolt huvudsponsor i Mustaschkampen och vill genom den typiska blå mustaschenen  och en gnutta humor belysa mäns hälsa. Hur kan vi förlänga mannens livslängd? Det skulle vara så himla kul om alla kunde leva lika länge! Mustaschkampen som organisation har framtagit ett fempunktsprogram för att belysa vikten av att jobba aktivt med sin hälsa. Det är inte lätt att ställa om sin livsstil och man försöker gärna ett gäng gånger innan man är redo på riktigt. Butterick´s bidrag till förändringen är att på ett roligt och glädjefyllt sätt, hjälpa män att bli uppmärksamma på de här tipsen som kan bidra till några år extra i livet.

Steg 3 | Stressa mindre
Stressa mindre förlänger livet. För mycket stress i långa perioder kan ge förhöjt blodtryck, minnes- och koncentrationssvårigheter samt i värsta fall hjärtinfarkt och utmattningssyndrom. Det är viktigt att ta sig tid till återhämtning och att stanna upp. Försök att undvika stressmomenten i vardagen, det kommer att ge dig ett längre liv. Om inte annat kan du klämma på på vår stressfigur i väntan på att din stressnivå sjunker.

Instagram och Facebook
Vill du visa ditt stöd för mustaschkampen och hur du varvar ner för ett längre liv? Tagga gärna dina bilder med #buttericks och #mustaschkampen för att dela med dig i sociala medier!

Relaterade produkter

Stressfigur, chef

Stressfigur, chef

199 kr