Min varukorg

Mustaschkampen Steg 4

Hur går det med mustaschen? Frodas den såhär i höstrusket? Härligt! Har du ont om skäggväxt så tipsar vi om den blå lösmustasch där vinsten oavkortat går till kampen mot den vanligaste cancerformen som drabbar män, prostatacancer. Karlar lever i snitt 4 år kortare än kvinnor. Det är ofta mormödrar och farmödrar som lever längre än sin män. Därför vill vi prata om mäns hälsa. Butterick´s är väldigt stolt huvudpartner i Mustaschkampen 2016. Genom den blå lösmustaschen och humor, vill vi belysa det fempunktsprogram som Mustaschkampen som organisation tagit fram. Vårt bidrag till livsstilsändringen är att på ett kul sätt- hjälpa män att bli uppmärksammade på hur man kan få några extra levnadsår.

Steg 4 | Börja tala om din hälsa
Generellt är män rädda för att prata om sjukdomar och blotta sitt inre. Denna oförmåga många män har att hantera känslor och sjukdomar behöver brytas. Statistik från SCB visar att var femte man saknar en nära vän. Alltför många män har prioriterat jobb och upplever att de inte haft tid att vårda relationerna. Börja att tala om din hälsa med dina kompisar och närmaste- då blir det lättare att lägga om livsstilen.

Instagram och Facebook
Vill du visa ditt stöd för mustaschkampen och hitta nya vänner? Tagga gärna dina bilder med #buttericks och #mustaschkampen för att skapa nya relationer i sociala medier!

Relaterade produkter