Min varukorg

Mustaschkampen Steg 5

Har du tagit det livsviktiga PSA-provet? Det enkla testet kan ge dig många extra levnadsår. Tillsammans kan vi besegra prostatacancern! Visa ditt stöd med den blå lösmustasch där vinsten oavkortat går till kampen mot den vanligaste cancerformen som drabbar män. Varje dag får 27 st män diagnosen. Snubbar lever i snitt 4 år kortare än tjejer. Därför vill vi prata om mäns hälsa. Butterick´s är väldigt stolt huvudpartner i Mustaschkampen 2016. Iklädda den blå mustaschen vill vi belysa det fempunktsprogram som Mustaschkampen som organisation tagit fram. Vårt bidrag till livsstilsändringen är att på ett roligt och uppmuntrande sätt- hjälpa män att bli uppmärksammade på hur man kan få några extra levnadsår genom små förändringar och aktiva val.

Steg 5 | Ta PSA-prov
Om prostatacancer upptäcks tidigt går den att bota. Det är därför det är så viktigt att ta ett PSA-test. Är det så att prostatacancern spritt sig så är sjukdomen omöjlig att bota och behandlingarna besvärliga. Män besiktigar kontinuerligt sina bilar för kunskapen att bilen fungerar som den ska. Samtidigt är det många män som inte går på regelbundna hälsokontroller och på så vis glömmer bort sin egen hälsa. Dags att prioritera hälsan och livet. Alla män över 45 år bör därför ta det enkla PSA-provet för att upptäcka eventuell sjukdom i ett tidigt stadie.

Instagram och Facebook
Vill du visa ditt stöd för mustaschkampen? Tagga gärna dina bilder med #buttericks och #mustaschkampen för att skapa nya relationer i sociala medier!

Relaterade produkter