Min varukorg

Peruker till Halloween

De mest traditionella figurer som kan dyka upp på en halloweenfest är häxa, vampyr och djävul. Dessa figurer behöver all hjälp de kan få med att förvandla sig till sitt bättre jag varför vi på Butterick´s har ett mycket stort urval av halloweenperuker, både billiga och mer lyxiga.

Triss i klassiska peruker 
Som häxa vill du säkert ha en typisk svart långhårig peruk. Om den är rak eller lockig spelar ingen roll. Den kan vara med inslag av vita slingor eller så kan man smycka peruken med lite spindelnät och spindlar. Till en vampyr kan du behöva en korthårig peruk som kanske är lite bakåtkammad. Varför inte välja en svart med röda slingor för att komplettera dina vampyrkläder eller djävulskläder. Om du i stället väljer att föreställa ett spöke och skrämma slag på folk med dina spökhistorier rekommenderar vi en vithårig peruk på huvudet till spökdräkten.  Med andra ord har vi halloweenperuker för alla, små som stora och i alla prisklasser.

Perukstrumpa
Den lilla prylen som gör det mycket lättare, framförallt bekvämare, att ha på sig peruken. Det är den där saken som du inte förstår hur du klarat dig utan, när du väl har den på huvudet och trär på peruken- sån skillnad är det med och utan strumpa under peruken.

Facebook och Instagram
Har du en hårfager bild från halloweenfesten? Dela gärna med dig under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Peruk, Frankie

Peruk, Frankie

99 kr
Peruk, Louis

Peruk, Louis

249 kr
Peruk, Ghost

Peruk, Ghost

299 kr
Peruk, platina

Peruk, platina

299 kr
Peruk, Jester

Peruk, Jester

299 kr
Peruk, Djävul med horn

Peruk, Djävul med horn

99 kr