Min varukorg

Sminka dig till en zombie, enkel

En av årets läskigaste trender till Halloween är att sminka sig till en zombie. Med tv-serier som The Walking Dead och en nyfikenhet hos väldigt många kring att göra sin egen unika specialsminkning, ger vi er här en tutorial där du snabbt och enkelt kan göra en zombiesminkning. Våga testa! Vi lovar dig att du blir en stirrig zombie även om du aldrig förr testat varken latex eller att måla med hudfärger.

Sminkset, Zombie 
Egentligen så behöver du bara ett komplett set med zombiesmink för att bli en liknande zombie som i videon. Komplettera med ett par linser, en stirrig blick, utsträcka armar och ryckande miner. Du kommer att vara som direkt tagen ur säsongspreimären av The Walking Dead.

Allt du behöver
Vi har plockat ihop allt du behöver för att sminka dig till en zombie. Om du har videon framför dig, sminksvamp i handen och vågar att dutta på blodet lite varstans- så kommer du att bli halloweenmaskeradens mittpunkt. Och dina kompisar kommer att referera till dig som sminkproffset, då det är nära på omöjligt att misslyckas med en zombiesminkning.

Facebook och Instagram
Tagga gärna din zombiesminkningar med #butterickshalloween för att dela med dig av sminktips och inspiration!

Relaterade produkter

Sminkset, Zombie stor

Sminkset, Zombie stor

129 kr
Peruk Herr, grå

Peruk Herr, grå

249 kr
Färglinser, Electro grön

Färglinser, Electro grön

199 kr
Fake skin

Fake skin

69 kr