Min varukorg

Sminkset till Halloween

Man behöver inte vara expert för att få till en bra halloweensminkning. Här har vi samlat våra sminkset som passar till halloween. Prisvärda, kompletta kit som innehåller allt från ansiktsfärg, lösögonfransar, blod, hud till färgkritor. Även om du aldrig förr sminkat med hudfärger eller blod, så kommer du att lyckas med dessa sminkset och medföljande instruktioner. Ett komplett kit är allt du behöver till halloweenfesten!

Ett sminkset gör dig redo till Halloween
Beroende på vilken karaktär du vill förvandlas till väljer du valfritt sminkset och ser på förpackningens bilder för att få sminktips och idéer på hur du kan sminka dig. Instruktioner medföljer i alla våra sminkset. Pirater, zombies eller vampyrer kan alla med gått samvete köpa ett komplett sminkkit för att få till ett bra utseende som matchar halloweenkläderna. Ska du vara Jokern , häxa eller en djävul har vi sminket som passar dig och din halloweendräkt. Har du upptäckt årets trend från Mexiko, Day of the dead, och vill sminka en sugar skull har vi även färdiga sminkset för det.

Svårt att välja vad du ska föreställa? Köp ett av våra stora sminkset som har det mesta i sminkväg och måla halva ansiktet på ett vis och den andra halvan på ett annat.

Hudvänliga och testade
Alla våra sminkprodukter har genomgått noggranna tester och klarar EU:s regler kring make-up. De är skonsamma och går att applicera på både barn och vuxna. Ett kit kan med andra maskera hela familjen till halloweenfesten och Bus eller Godis-

Facebook och Instagram
Har du gjort en läskigt kul halloweensminkning? Dela gärna med dig under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Day of the dead, sminkset

Day of the dead, sminkset

129 kr
Sminkpennor, Easypen

Sminkpennor, Easypen

149 kr
Sminkpalett med pensel

Sminkpalett med pensel

159 kr
Sminkset, dragkedja

Sminkset, dragkedja

149 kr
Vampyr make-up kit med tänder

Vampyr make-up kit med tänder

129 kr