Min varukorg

Vi delar med oss av en yrkeshemlighet

Vi går alltid efter mottot delad glädje är dubbel glädje. Så även i det här fallet då vi nu ska tipsa om Den där presenten som funkar för alla tillfällen. Och då menar vi som födelsedagspresent, pigga på sig-gåvan, den lilla prylen man ska ha med sig när det vankas middagsbjudning eller som överraskning till frugan.

Pruttkudden. Brakaren. Pruttprylen. Fjärten. 
Kärt barn har många namn och lika många mottagare.

Butterick´s pruttkuddar är tillverkade i det bästa av gummin och  ger det kladdigaste ljudet. Vi har sex olika varianter som kan resultera i minst 24 olika typer av fjärtar.

Den här prylen är en klassikers klassiker i sortimentet och kommer aldrig att gå ur tiden. Det är vi säkra på efter att den i över ett halvt sekel varit en toppsäljare i våra butiker.
Våra kunder älskar den. Oavsett ålder på rumpan som placeras på kudden så klingar skratten högre än högst.

Med andra ord är det här den perfekta presenten. När en kund frågar festspecialisten om tips på en present för några tior så svarar vi alltid Brakaren. Vi behöver inte veta mer om mottagaren än så. Vi garanterar att den kommer tas emot med både skratt och värme. Oftast med en känsla av nostalgi eller en växande nyfikenhet.

Har du något specialtips på hur man får fram det bästa pruttljudet? Blir det extra utdraget? Låter det precis som pappa när han vädrar luft?
Tagga dina bilder och historier på sociala medier med #buttericks så kan vi skratta ihop!

Relaterade produkter

Brakare, Jätte

Brakare, Jätte

149 kr
Brakare självuppblåsande liten

Brakare självuppblåsande liten

49 kr
Minibrakaren

Minibrakaren

29 kr
Lill Fjärten

Lill Fjärten

39 kr
Brakaren

Brakaren

49 kr
Brakare självuppblåsande

Brakare självuppblåsande

79 kr