Min varukorg

Vi hjälper dig att spara under årets tuffaste månad

Var ditt nyårslöfte att sluta röka? Svära mindre? Börja spara ihop till din första miljon? Vi hjälper dig med nyårslöftet, årets mest knapra månad till trots.

Sparbössor
Som vi gillar sparbössor! Speciellt den varianten som en inte kan öppna upp under själva sparandet och låna av sig själv. Eller det beror i och för sig på vem av kollegorna du frågar. Vissa av oss föredrar att kunna öppna upp bössan när det tryter och dagarna till lön är många. En del andra ser det som en utmaning att spara kronor fastän cashflödet inte är det tyngsta. Våra sparbössor är utfromade som konservburkar. Du öppnar alltså upp dem med en helt vanlig konservburksöppnare, som i princip alla har hemma i köket, för att få ut ditt sparkapital när det är dags. De är utformade både för sedlar och mynt för att på så vis kunna göra så att sparet växer ännu snabbare.

Perfekta presenten
Alla kan behöva spara till någonting. Eller försöka bryta beteenden som inte går att sätta stopp för, Till exempel att röka eller använda fula ord. Ni behöver självfallet komma underfund med vilka ord som är just svärord, samt berätta det för din omgivning så att du kan få support och påminnelser om du slinter i snacket.

Facebook och Instagram 
Spar du pengar, skägg eller choklad? Dela gärna med dig under #buttericks!

Relaterade produkter

Sparbössa, Stop smoking

Sparbössa, Stop smoking

49 kr
Sparbössa Swear Box

Sparbössa Swear Box

69 kr