Min varukorg

Vi testar blod

På Butterick´s råder ingen blodbrist till Halloween, det är ett som är säkert! För att hjälpa dig hitta rätt blod har vi gjort en kort video där vi visar hur våra favoriter i blodsortimentet ser ut och agerar på huden som underlag.

Det rinniga blodet
Kryolans FX-blod, deras mest kvalitativa blod för specialeffekter, är sådär lagom rinnigt i en härligt mörkröd färg. Det här är blodet som vann över riktigt blod, då en kollega skar sig på ett papper och vi jämförde med låtsasblod för att utse vilket blod i sortimentet som ser mest verklighetstroget ut. Det här som gjort för skärsår, knivhugg och att applicera i mungipan på vampyren som precis tagit sig en slurk.

Det kladdiga blodet
Kryolans Fresh Scratch är det kladdiga blodet för specialsminkningar.  Det är enkelt att applicera och dutta på huden för att skapa ett verkligt skrubbsår eller effekt på sårsminkningen. Blodet är tjockt och trögflytande, med andra det perfekta blodet att måla under näsan om du fått en snyting av Rocky. Du kan ha det på latex och skapa en härligt mörk Zombie eller ytan av ett brännsår på armen.

Budgetblodet 
Vårt teaterblod är det perfekta blodet för de små vampyrerna. Det passar också ypperligt för dig som vill ha några droppar blod i mungipan eller på halsen efter att ha fått dig ett bett. Blodet är lite klumpigt och enkelt att dutta på både huden och annat underlag om du önskar att applicera blod på tex en dörr som zombien haft sönder.

OBS! Vi rekommenderar enbart att man applicerar blodet på oömma kläder/tyger/underlag då vi inte kan garantera att blodet försvinner i tvätten.

Facebook och Instagram 
Tagga gärna dina sminkningar med #butterickshalloween för att dela med dig av inspiration till Halloween!

Relaterade produkter

Blod, Fresh scratch

Blod, Fresh scratch

129 kr
Blod, Mörkrött 50 ml

Blod, Mörkrött 50 ml

99 kr
Teaterblod i tub

Teaterblod i tub

59 kr
Sminksvamp

Sminksvamp

39 kr