Meny
... Varukorg

Bokstavsballonger

Bokstavsballonger är det perfekta sättet att skapa personliga dekorationer och lägga till en unik touch på festen eller evenemanget. Dessa formade ballonger finns i storleken 86 cm, som du kan blåsa upp med helium för att få dem att sväva och lysa upp rummet.

Vi har också mindre bokstäver som kan hängas på snöre för att skapa vackra girlanger med namn eller budskap. Våra bokstavsballonger finns i en mängd olika färger, så du kan matcha dem till temat på din fest eller välja din favoritfärg. Skapa ett minnesvärt evenemang med våra bokstavsballonger!

Till skillnad från vanliga ballonger är bokstavsballonger tillverkade av folie, vilket gör dem mer hållbara och ger dem en snyggare glans. Oavsett om du vill skapa en imponerande dekoration på en födelsedagsfest, bröllop, eller någon annan speciell tillställning, så är bokstavsballonger ett perfekt val.

En stor fördel med bokstavs folieballonger är att de är återanvändbara och kan fyllas med luft eller helium om och om igen. Så om du har flera tillfällen att fira eller vill använda samma text flera gånger kan du enkelt spara ballongerna för framtida användning. Efter några gånger så slutar det automatiska klistret att fungera och man får då kasta ballongen. Du tömmer bokstavsballongerna lättast med hjälp av ett sugrör.

Filter
14 produkter
Filter
14 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord