Meny
... Varukorg

Helium

Vill du ha svävande heliumballonger på ditt kalas? - Inga problem! Vi har helium i tuber som är enkla att använda och som låter dig fylla upp dina ballonger hemma.

Hur stor förpackning du behöver av helium beror mycket på hur många ballonger du ska fylla, för att göra detta valet extra enkelt har vi här på Buttericks valt att namne våra gasbehållare i flera olika storlekar så du kan köpa just så mycket helium som du behöver till dina ballonger.

Vi kallar storlekarna på varje heliumtub utefter hur många latexballonger i storleken 25 cm som de klarar av, LB10, LB20, LB30 och största gastuben är LB50.

Ballonger fyllda med Helium-gas skapar genast en wow-känsla på festen och är ett perfekt komplement till barnkalasen. Med stora fina ballongbuketter med ballonger som svävar gör att du kan dekorera upp festlokalen med fina ballongarrangemang. Knyt bara fast dem med ballongsnöre i en ballongvikt så kan du ha ballongerna just där du vill ha dem. 

Såhär fyller du din ballong med heliumgas - Tuben är enkel att använda, man behöver bara fästa ballongen på munstycket och trycka det åt sidan för att börja pumpa in gasen. Det är viktigt att se till att ballongen inte fylls för mycket, eftersom det kan leda till att ballongen spricker. När ballongen är fylld till önskad storlek, fäster man en knut på ballongen för att förhindra att gasen smiter ut. En folieballong återsluter sig oftast automatiskt.

Latexballonger med ballonggel: Upp till 48h
Latexballonger utan ballonggel: Upp till 12h.
Folieballonger: mellan 3-7 dagar.

Det som påverkar livslängden på folieballonger är rumstempraturer och storlek på ballongen. 

Butterick's gastuber är en praktisk och enkel lösning för att fylla ballonger med helium. De är små, portabla enheter som innehåller ballonggas och kan användas för att fylla flera ballonger. En heliumtub väger inte heller så mycket så du kan lätt bära med den till eventlokalen och skapa dina ballongarrangemang utan problem.

Hur gasen helium fungerar är ganska simpelt, den är lättare och har lägre densitet än luften runt om vilket gör att den stiger mot atmosfären när den släpps ut från gasbehållaren.

Filter
6 produkter
Filter
6 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord