Meny
... Varukorg

Textilfärg

Superbra textilfärger för att skriva och måla på t-shirts och tröjor eller varför inte skriva på stora banners till studentfesten. Låt kreativiteten flöda med Moon Creations textilfärger i färgstarka och fina färger som torkar in i tyget och du kan använda plaggen massor av gånger och tvätta klöderna i tvättmaskin utan att färgen försvinner från plaggen.

Måla enkelt på de olika textilfärgerna med de smidiga flaskorna som du öppnar och stänger med skruvkork och du skriver lätt dina favoritcitat eller målar gubbar, stjärnor, tomtar - ja precis det motivet just du vill skapa på dina kläder.

Använd textilfärgen när du vill skriva ditt namn på ryggen eller skriv din favoritartist på bröstet när du ska träffa din idol. Textilfärger sätter verkligen inga gränser!

På Buttericks hittar ni textilfärg för alla tillfällen, vi har färger som lyser i mörkret och färger fulla med glitter. Ska du på ett full moon party så använd våra neon UV textilfärger och få extra lyster på t-shirten på festen.

Så släpp lös kreativiteten där hemma och börja gör era egna tröjor och t-shirts ännu bättre med personliga motiv med hjälp av dessa grymma textilfärger.

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord