Meny
... Varukorg

Barnkalas


Kalasdags för alla midsommarbarn!

Våren är snart här och det innebär högtryck på barnkalas. Kalaset blir lättare att planera om du väljer ett specifikt tema. Och det är bara fantasin som sätter gränserna.

Just nu har vi dukningsset med allt från traditionella superhjältar till det populära djuret lama. Dukningssetet lama har ett lekfullt mönster med en färgpalett av sköna gröna nyanser kombinerat med brunt och turkost. Dekorerar med färgstarka ballonger på samma tema. Ett annat tema som är roligt är cirkus. Clowner, djur och balettdansöser. Det blir ett brett och härligt färgglatt tema - från clowner och cirkusdjur till akrobater och ballerinor. Blås upp massa härliga ballonger att dekorera och leka med. För att toppa kalast köp en korvdräkt och servera korv med bröd i.

  

Tre tips för ett lyckat barnkalas:

1. Välj ett tema – då blir kalaset lättare att planera och genomföra.

2. Lekar som inkluderar – dansstopp är en favorit men trist att behöva åka ut. Låt i stället barnen dansa, pausa och försöka stå så still som möjligt utan att sedan behöva åka ut.

3. Godispåsen – obligatorisk vid hemgång men behöver inte bara fyllas med godis. Lägg i en skämtartikel till barnen att ta med hem och skoja med föräldrar och syskon.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord