Meny
... Varukorg

Gör en adventskalender för vuxna

Tips och inspiration för att göra din egen adventskalender med paket

För dig som vill överraska din partner eller bara göra en kompis glad har vi samlat roliga prylar som passar för en lite mer vuxen julkalender. Du kan lätt skapa en riktigt mysig och julig kalender med paket som du själv har slagit in. Vill du vara riktigt kreativ kan du bygga ett torn med paket som ska öppnas varje dag. Vill du göra det lite lättare du superenkelt kan du slå in 24 paket och hänga upp med snören på en planka med 24 spikar som du sätter på väggen eller lägg fram ett paket på köksbordet varje morgon tillsammans med dagens förstakaffe. Det blir julklappsöppning varje dag.

Vi kan garantera att du kommer att bli populär. Det är inte bara barn som uppskattar ett paket varje dag. Att vakna upp varje dag till en skojig sak eller en pryl som ingen visste att den behövde gör starten på dagen så mycket bättre.

Här kommer förslag på olika presenter du kan slå in:

Glasögon med julmotiv
Julens must-have är ett par riktigt roliga glasögon med juligt motiv. Butterick’s har flera olika motiv att välja på. Dessa glasögon passar till adventsminglet.

Guldkant 
Just nu känns det helt rätt att ge bort något som skimrar i guld. Under december är det så mörkt och trist så då passar en liten julklap som glänser i guld. Här kan du välja allt från hudglitter, paljettslips till en sparbössa i guld.

Roliga muggar
Ge bort en personlig mugg. Förutom att vi har en rad olika budskap att välja på så vet vi hur mycket roligare det blir att hälla upp dagens första kaffe i en mugg som är noga utvald.

Sexig pryl 
Vi vet, det är omöjligt att inte lägga till en present som generar lucköppnaren. Ett par fluffiga handbojor eller en nötburk med en fjädrande penis kan liksom inte gå fel. Detta är lika roligt till kompisen som till partnern.

Festliga små glas
Snapsglas och shotglas är en perfekt present att ge bort. Ett litet glas som passar bra för nubben till sillen eller shotsen på förisen.

Kapsylöppnare
En kapsylöppnare är lite som kniven för Ronja och Birk, den är alltid borta. Därför är det både uppskattat och mycket roligt att ge bort en kapsylöppnare som tar plats och kan ligga framme. Vår hammare på 26 centimeter hittar lätt sin plats på köksbänken eller varför inte hänga upp en kapsylöppnare i form av en basketkorg på väggen.

Vi hoppas våra tips till adventskalendern har hjälpt till att skapa en rolig och mysig tid med dina nära och kära.

God jul och ett gott nytt år!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord