Meny
... Varukorg

Planera din hawaiifest

Aloha! Drömmer du om att resa till de vackra stränderna i Hawaii men kan inte ta dig dit just nu? Oroa dig inte! Du kan skapa en exotisk atmosfär och uppleva den hawaiianska kulturen genom att arrangera en spännande hawaiifest där du bjuder in dina vänner och familj. Hos Buttericks hittar du allt du behöver för att skapa en autentisk hawaiiansk upplevelse, från färgglada dräkter till traditionella dekorationer. Låt oss dyka in i en värld av färg, musik och lekfullhet!

Är du redo att ta en resa till den förtrollande ön Hawaii utan att lämna ditt hem? Då har vi den perfekta idén för dig - en hawaiifest med maskerad på stranden! Det är dags att dra fram solstolarna, sätta på en hula-hula-kjol och låta de härliga tropiska vibbarna omsluta dig och dina gäster.

Bjud in dina vänner och familj till en färgglad hawaiifest. När de varma sommardagarna kommer finns det inget bättre än att bjuda in till en hawaiifest eller Luau som det också kallas. Färgglada dekorationer, god mat och kläder perfekta för varma dagar för hawaiitemat perfekt för sommarfesten.

Nu, låt oss prata om två viktiga begrepp inom hawaiiansk kultur som du kan integrera i din fest: lei och luau. Lei är ett halsband eller krans gjord av färska blommor eller konstgjorda material och är en traditionell hawaiiansk symbol för välkomnande och kärlek. Du kan köpa färdiga leis här på Buttericks eller göra dina egna med hjälp av äkta blommor och snöre. Ge en lei till varje gäst när de anländer för att ge dem en varm och hjärtlig välkomnande känsla. Plus att leis passar alla åldrar så hela familjen kan komma med en härlig krans.

Men vad är Luau?

Innan vi listar roliga idéer för festen, låt oss snabbt gå igenom vad en luau är. I grund och botten är det en fest som hålls på Hawaii, vanligtvis med traditionell hawaiisk musik och danser. De bästa luau-festerna har ett brett utbud av dekorationer och god mat, vilket skapar en tropisk atmosfär som tar fram det bästa hos alla. Häng upp lite ljusslingor och placera ut exotiska växter och blommor som orkidéer och hibiskus. Du kan också sätta upp en limbo-stång av bambu och ha en tävling för dina gäster att delta i. 

Några tips att tänka på inför din hawaiifest

Välj en bra plats. Att bjuda in till hawaiifest på stranden är naturligtvis perfekt men det går såklart lika bra att ha festen hemma. Finns det en pool är det super. En insjö funkar också. Det viktiga är att du skapar den rätta tropiska atmosfären med blomsterarrangemang. Det går såklart att förvandla en innegård till ett tropiskt paradis med hjälp av färgglada girlanger och ballonger med ananastryck.

Dresscode. Uppmuntra dina vänner att fixa stilen inför festen. Färgglada skjortor, hula-hula kjol och baddräkter. En trevlig detalj är att skicka med en hawaiikrans i inbjudan.

Lekar. Vad är en hawaiifest utan en hula-danstävlingen? Andra roliga lekar på festen är sandslottstävlingar och vattenballongskastning. På stranden passar en volleybollturnering eller badminton extra bra.

Dekoration. En hawaiifest blir som bäst när det finns mycket grönska och blommor. Uppblåsbara palmer, kokosnötter och glitterdraperier. Tänk färgglatt när du dekorerar till festen. Ballonger i klara färger ramar in festen. 

Vill du ha mer inspiration, se allt för hawaiifesten

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord