Meny
... Varukorg

Tillbehör du måste ha till påsken 2023

Se våran lista över roliga dräkter och accessoarer för påsken!

Påskhelgen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja planera för en härlig påskfest! För att verkligen komma i påskstämning kan det vara kul att klä ut sig till påskharen eller påskkycklingen och sprida lite glädje bland både vuxna och barn.

Buttericks har sammanställt en lista över vad du behöver för att klä ut dig till påsken 2023. 

Glasögon

Låt oss presentera äggstra snygga glasögon till påsk. Färgglada glasögon med festliga motiv inspirerat av påsken är vårens trend. Glasögon utan glas är en accessoar som du alltid borde ha med dig på påskfirandet. De är inte bara snygga, de är också sköna att ha på sig. Ingen maskara som klibbar på glaset och du kan enkelt använda linser.

Färgglada glasögon en verkligen trendigt i år. Och ett par glasögon med kycklingmotiv passar lika bra på påskmiddagen som äggjakten eller påskfesten.

Hattar 

Precis som glasögon så hatten en accessoar som behöver ta plats under påsken. Vi rekommenderar starkt att du köper in en kycklinghatt eller kaninhatt. En hatt med ett klassiskt motiv kopplat till påsk kommer tillbaka varje vår.

Maskerad-set

Satsa på ett set som enkelt förvandlar dig till kanin eller katt. Här kan du köpa set både för små och stora påskfirare. Kaninset och kattset finns för vuxna och barn.

Dräkter 

Att köpa in en maskeraddräkt i form av en kyckling eller påskhare är för de inbitna och de som tar påsken på allvar. Vi har självklart kycklingdräkter för både vuxna och barn. För barn som inte gillar hela dräkter vill vi tipsa om våra caper. Glöm inte att köpa en påskkärringdräkten som består av förkläde och scarf. 

Masker 

Tomtemasken hör julen till och för påsken finns självklart en kycklingmask. Vi har även lagt till kanin som passar bra för sig som vill klä ut dig till påskhare. Här slänger vi även in masken häxa med scarf för den vuxne som vill vara påskkärring.

Kvast & kittel till häxa

Genom att investera i en kvast till påsk, tar du dig snabbare fram och den kräver varken bensin eller laddstolpe. Med en kvast i naturlig bambu blir din resa till blåkulla både smidigare och mer stilfull. Med vår kvast slipper du oroa dig för att kvasten går sönder, samtidigt som du kommer att vara hetast på kullen.

Mustasch och accessoarer 

En snygg mustasch piffar upp looken som påskgubbe. Speciellt om du är ett barn. Hos oss hittar du tidlösa modeller som alltid känns rätt när en mustasch behövs.

Andra accessoarer som passar påsk är såklart strumpor med påskägg och påskkycklingar. Passar bra till ankellånga byxor. Vi påminner också om den klassiska scarfen som är ett måste för varje påskkärring.

Vill du ha mer?

Hitta allt till påsken här!

Men påsken handlar inte bara om att klä ut sig, det handlar också om att ha kul tillsammans med vänner och familj. Buttericks har ett stort utbud av påskdekorationer som kan hjälpa dig att skapa den perfekta påskstämningen hemma. Varför inte dekorera med påskägg, påskharar och fjädrar? Det kommer garanterat att göra din påskfest till en oförglömlig upplevelse.

Oavsett vilken påskdräkt eller påskdekoration du väljer, har Buttericks allt du behöver för att göra årets påsk till en riktigt härlig och minnesvärd upplevelse. Glöm inte att ha kul och njuta av påskhelgen tillsammans med nära och kära!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord