Meny
... Varukorg

Puder

Puder är en viktig del av ditt smink- och skönhetsritual. Det används för att fixera din makeup och för att ge din hud en matt finish. När du applicerar puder över din foundation eller concealer hjälper det till att hålla sminket på plats och förhindra glansig hy. Det finns olika typer av puder för olika ändamål.

Fixeringspuder är ett viktigt steg i din sminkrutin och hjälper till att hålla sminket på plats hela dagen eller kvällen. Det finns också sminkpuder med färgpigment som kan hjälpa till att jämna ut hudtonen och ge en slät yta. Om du har fet hud kan ett fast puder vara den bästa lösningen för att hålla glansen i schack och ge en matt finish.

På Butterick's hittar du ett brett sortiment av puder för alla tillfällen. Oavsett om du behöver ett fixeringspuder, sminkpuder eller fast puder, så finns det en produkt som passar för dig. Kryolan är ett av de ledande märkena inom teatersmink och deras produkter är högkvalitativa och används ofta av professionella sminkartister.

Så oavsett om du ska på en maskerad eller fest, eller om du behöver smink för en filmproduktion, så är puder ett viktigt verktyg för att skapa ett komplett sminkresultat. På Butterick's kan du hitta alla de produkter du behöver för att skapa det perfekta sminket, inklusive puder från de bästa märkena på marknaden. Så varför inte prova en ny produkt och se vad det kan göra för din sminkrutin?

Filter
6 produkter
Filter
6 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord