Meny
... Varukorg

Utomhusspel

På Buttericks hittar du ett fantastiskt utbud av utomhusspel som passar perfekt för sommaren! Vi har spel som kommer att förvandla din picknick eller strandutflykt till en riktig fest. Oavsett om du är en proffs på att plocka pinnar eller om du vill testa din precision i nummerkubb, så har vi något för dig.

Vårt stora plockepinn-spel är perfekt för att utmana dina vänner och familj i skicklighet och strategi. Försök att dra ut pinnar utan att orsaka en kollaps! Det är ett spel som passar alla åldrar och som kommer att hålla er underhållna under timmar av skratt och spänning.

Om du föredrar ett spel som kräver precision och fingerfärdighet, då är nummerkubb det perfekta valet. Kasta kubbarna för att välta ner numrerade pinnar och försök att få högsta poäng! Det är ett spel som kommer att testa din skicklighet och ge en härlig utmaning för hela gruppen.

För de som söker ett mer klassiskt och elegant spel har vi också krocket. Gå ut på gräsmattan och sätt upp dina grindar, sedan är det dags att slå bollen genom dem med precision och skicklighet. Det är ett spel som passar perfekt för en avkopplande dag i solen.

Oavsett vilket utomhusspel du väljer kan du vara säker på att hitta något som passar dig på Buttericks. Vi erbjuder spel för alla tillfällen och för alla spelare, från nybörjare till proffs. Så ta med dig dina vänner, packa ner picknickkorgen och ge er ut på äventyr med våra underhållande utomhusspel!

Filter
29 produkter
Filter
29 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord