Meny
... Varukorg

Pruttkuddar

Pruttkuddar är en rolig och underhållande leksak som har blivit populär bland både barn och vuxna. De är enkel att använda och ger en rolig ljud effekt som får alla att skratta. Pruttkuddar finns i olika storlekar och varianter för att passa olika tillfällen och smaker.

En vanlig pruttkudde är tillverkad av gummi och är vanligtvis runt 15-20 cm i diameter. De är lätta att använda genom att du placerar kudden på stolen är dina vänner ska sätta sig, gärna under en stolsdyna så den inte syns. När man sedan sätter sig så skapas ett roligt pruttljud som får alla att skratta.

För de som vill ha en mer avancerad pruttkudde finns det elektroniska varianter som kan spela olika typer av pruttljud och kan ha olika funktioner som att kunna spela upp en serie av ljud eller ha en fjärrkontroll för att aktivera ljudet på distans.

Det finns också pruttkuddar som är självuppblåsande så du kan pranka gång på gång utan att behöva blåsa upp dem själva.

Oavsett vilken storlek eller variant du väljer så är pruttkuddar en underhållande och rolig leksak som garanterat kommer få alla att skratta. De är också ett bra sätt att bryta isen och få igång en rolig stämning på festen eller i sällskapet.

Rolig funfact om Butterick's pruttkudde: Visste ni att vi i en annons från 1913 marknadsförde pruttkudden för första gången. I annonsen stod det: Kudde med musik – När man sätter sig på̊ dessa kuddar frambringar de ett högljutt och klagande läte.

Filter
8 produkter
Filter
8 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord