Meny
... Varukorg

Halloweenlinser

Köp linser till ögonen till halloween. Många maskeradkläder kan med fördel kompletteras med både sminkning och linser för att bli så effektfulla som möjligt.
Färgade linser är det enklaste och snabbaste sättet att fullända en maskeradutstyrsel eller förvandla din redan befintliga utstyrsel till något snarlikt med en iögonfallande twist. Ögonen är en detalj som väcker mycket uppseende när de inte ser ut som de brukar.

Ska du på halloweenmaskerad föreställandes en katt, har vi linser för det och har du tänkt förvandla dig till en zombie har vi linser till det.

Med andra ord har vi linser för alla både billiga som lite dyrare, även till en hemska häxa med vårta på näsan. Röda, svarta och vita linser hittar du hos oss likaväl som heltäckande scleralinser.

Halloweenlinser är som alla våra linser lika lätta att sätta i ögat som vanliga linser och de förvaras på samma sätt. Alla våra linser är utan styrka.

Innan du använder linser ska du låta färglinserna ligga i ny linsvätska 4-6 timmar innan du använder dem då linsvätskan som linserna ligger i förpackningen är lite starkare och kan skapa en irriterande känsla i ögonen vid direkt användning för vissa personer. 

Vi har både linsvätska med etui och färglinser till din halloweenfest. Köp dig ett par effektfulla linser idag.

Filter
44 produkter
Filter
44 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord