Meny
... Varukorg

Kräfthattar

På Buttericks har vi samlad alla hattar du behöver för att göra din kräftskiva eller sommarfest till en riktig succé. Här hittar du ett fantastiskt utbud av konformade pappershattar - partyhattar - som snabbt sätts på huvudet och gör dig redo att festa loss på kräftskivan. Med motiv av livfulla kräftor och en mängd olika tillbehör kan du enkelt hitta den perfekta hatten för att sätta stilen på din fest.

Våra röda glitterhattar är en tidlös favorit som garanterat kommer att lysa upp stämningen. Glittrande och festliga är de ett självklart val för dig som vill ha extra glam på kräftskivan eller sommarfesten. För de som vill sticka ut ytterligare har vi också hattar formade som kräftor, vilket ger en rolig och unik touch till din outfit.

Oavsett om du letar efter något klassiskt eller något mer lekfullt så har vi ett brett utbud av kräfthattar i olika färger, former och stilar för att passa alla smaker. Våra pappershattar är bekväma och lätta att bära, så du kan fokusera på att njuta av festen utan att behöva oroa dig för din outfit.

Låt festligheterna börja med våra fantastiska kräfthattar!

Filter
22 produkter
Filter
22 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord