Meny
... Varukorg

Mexikofest

Mexikanska fester är en populär tema för både vuxna och barn. Att dekorera festlokalen med mexikanska symboler och att klä sig i traditionella kläder är ett enkelt sätt att skapa en autentisk atmosfär. Här är några tips på dekorationer, kläder och mat för en lyckad mexikansk fest:

Dekorationer:

  • Den mexikanska flaggan är en av de mest kända symbolerna för Mexiko och kan användas som dekoration. Flaggan har tre vertikala ränder i grönt, vitt och rött samt en cirkel i mitten med en bild av en örn som håller en orm. Flaggan kan hängas upp på väggen eller ställas i vasar på bordet.
  • Uppblåsbara kaktusar är ett roligt sätt att dekorera i rummet för att få till den klassiska ökenstilen och känslan av Tequila.
  • Pinatas är en traditionell mexikansk dekoration som också kan användas som aktivitet på festen. Pinatan fylls med godis och små presenter och hängs upp. Gästerna turas om att slå på pinatan med en pinne tills den brister och godiset och presenterna faller ut.

Kläder:

  • Traditionella kläder som sombreros och ponchos är vanliga i Mexiko och kan användas som utklädnad på festen. Sombreron är en typ av hatt som vanligtvis är gjord av strå och har en bred brätte som skyddar mot solen. Köp roliga dräkter och ta på er mustascher för att få till en bandit-känsla likt spaghettiwestern.

Mat:

  • Tacos är en av de mest kända mexikanska maträtterna och är enkel att förbereda för en stor grupp gäster. Tacos består av mjuka eller hårda tortillabröd fyllda med kött, grönsaker, salsa och ost. Man kan också servera andra mexikanska rätter som nachos, guacamole, enchiladas och burritos.

Sammanfattningsvis är mexikofest en rolig och festlig tema för både vuxna och barn. Genom att dekorera festlokalen med mexikanska symboler, klä sig i traditionella kläder och servera mexikansk mat kan man skapa en autentisk atmosfär och bjuda på en minnesvärd fest.

Filter
56 produkter
Filter
56 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord