Meny
... Varukorg

Ballongbåge

På Butterick's hittar du ett brett utbud av ballongbågar för att göra ditt temakalas extra speciellt. Våra färdiga kit kommer i olika färger, såsom vitt, regnbåge, guld, silver och blått eller rosa, för att passa alla teman och tillfällen. Våra ballongbågar är enkla att montera och skapar en imponerande dekoration som kommer att sätta pricken över i:et på ditt kalas.

En ballongbåge är ett fantastiskt sätt att skapa en imponerande och festlig atmosfär vid bröllop och andra högtider. Med en ballongbåge kan du ge ditt evenemang en touch av glädje, färg och elegans. Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedagsfest eller en speciell högtid, kommer en ballongbåge att sätta stämningen och få gästerna att känna sig extra välkomna.

För bröllop kan en ballongbåge placeras vid ingången till ceremonin eller vid entrén till festlokalen. Den skapar en vacker och romantisk inramning för brudparet när de anländer och ger en vacker bakgrund för fotografering. Med olika färger och dekorationer kan ballongbågen anpassas efter brudparets tema och färgsättning, vilket skapar en unik och personlig touch till bröllopet.

Vid andra högtider som födelsedagar, baby showers eller jubileum kan en ballongbåge vara den perfekta dekorationen för att skapa en festlig och glädjefylld atmosfär. Du kan välja färger som passar temat för högtiden och komplettera med dekorationer som blommor, glitter eller band för att skapa en extra wow-effekt.

Om du föredrar att köpa färdiga ballongarrangemang kan du enkelt kontakta någon av våra butiker. Vårt kunniga team hjälper dig att välja den perfekta ballongbågen som passar ditt tema och dina önskemål. Vi tar hand om allt, från att blåsa upp ballongerna till att montera bågen på plats.

Oavsett om du ska ha ett födelsedagskalas, bröllop, baby shower eller något annat speciellt evenemang, kommer våra ballongbågar att sätta en fantastisk och festlig atmosfär. Utforska vårt sortiment och skapa ett minnesvärt och färgglatt kalas med våra ballongbågar.

Filter
15 produkter
Filter
15 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord