Meny
... Varukorg

Enfärgade ballonger

Enfärgade ballonger är en enkel men effektfull dekoration som kan lyfta vilket tillfälle som helst. På Buttericks finns ett brett utbud av enfärgade ballonger att välja mellan, i olika storlekar, former och färger. Det finns ballonger gjorda av naturligt latex som är biologiskt nedbrytbara, och ballonger i folie som ger en glansig yta.

Enfärgade ballonger är perfekta för att skapa en enhetlig färgskala eller att accentuera en specifik färg i en dekorationsplan. De är också enkla att matcha med andra dekorationsdetaljer som dukar, pom poms och serpentiner. Ballongerna kan användas både inomhus och utomhus och är perfekta för alla typer av tillfällen, som födelsedagskalas, bröllop, baby showers eller företagsevenemang.

Buttericks erbjuder enfärgade ballonger i både styckesvis och flerpack, så oavsett hur många du behöver så finns det en lösning som passar. De är också prisvärda, vilket gör det enkelt att skapa den perfekta dekorationen utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Så oavsett om du vill skapa en stilren och klassisk dekoration eller om du vill ha färgglada ballonger för att skapa en festlig stämning, så har Buttericks de enfärgade ballongerna som passar dig.

Filter
Produkter 1-60 av 118
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 118
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord