Meny
... Varukorg

Sifferballonger

Sifferballonger är den perfekta dekorationen för att fira en födelsedag, jubileum eller en annan viktig händelse. De finns i en rad olika färger, såsom guld, silver och rosé, och kommer i två olika längder på 66 cm och 86 cm. Det gör det enkelt att välja den storlek som passar din fest eller dekoration bäst.

Sifferballonger är lätta att fylla med både helium och luft, vilket gör att du kan skapa den perfekta dekorationen för ditt evenemang. Om du vill att ballongen ska sväva, fyll den med helium och låt den glida upp i taket. Om du vill ha den på väggen eller hängande, fyll den med luft och fäst den med en snöre eller klammer.

En stor fördel med sifferballonger är att de är återanvändbara och kan fyllas med luft eller helium om och om igen. Så om du har flera tillfällen att fira eller vill använda samma nummer flera gånger kan du enkelt spara ballongerna för framtida användning.

Sifferballonger är inte bara dekorationer, de kan också användas som fotoprops för att ta fantastiska bilder. Fånga stunden och minnet genom att ta bilder med ballongerna som en del av din dekoration.

Hos Buttericks hittar du sifferballonger i olika färger och storlekar. Beställ online och få dem levererade direkt till din dörr eller besök en av våra fysiska butiker för att köpa dem direkt på plats. Sifferballonger är en enkel och rolig dekoration som kan göra en stor skillnad på ditt evenemang eller fest.

Filter
31 produkter
Filter
31 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord