Meny
... Varukorg

Flaggor

Buttericks erbjuder ett stort utbud av flaggor för alla tillfällen. Vare sig det är för att fira nationaldagen eller för att dekorera en internationell fest så finns det något för alla. Pappersflaggorna finns i olika storlekar och representerar nästan alla länder i världen. De är perfekta för att dekorera rummet eller att använda i en parad.

För de som vill ha en mer hållbar flagga erbjuder Buttericks även en svensk flagga i tyg, som passar utmärkt som en stor cape att ha på sig. Oavsett vilken flagga man väljer så är de ett enkelt och effektivt sätt att visa sin kärlek och lojalitet till sitt land eller att dekorera för en fest med internationell tema. Beställ en flagga från Buttericks idag och förbered dig för nästa stora fest

Utöver detta erbjuder Buttericks även Pride-flaggan, som är ett viktigt symbol för HBTQ-rättigheter och inkludering. Genom att bära prideflaggan på paraden eller använda den som dekoration på evenemang kan man visa sitt stöd och kärlek till HBTQ-rörelsen. Love is Love!

Filter
Produkter 1-60 av 134
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 134
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord