Meny
... Varukorg

Konfettikanoner

Konfettikanoner är den ultimata partyaccessoaren som får igång stämningen på alla fester och evenemang. Med en härlig explosion av färg och glitter sprider konfettikanonen glädje och feststämning till alla gäster. Oavsett om du vill skapa ett konfettiregn på dansgolvet, överraska födelsedagsbarnet eller fira speciella tillfällen så är konfettikanoner det perfekta verktyget. Välj mellan små och stora konfettikanoner i olika färger och former, från enkla party poppers till storslagna konfettibomber. Så maxa festen och beställ din konfettikanon redan idag!

Party Poppers, konfettibomber eller konfettikanoner. Konfetti är en riktig partyhöjare. En riktigt bra konfettibomb som passar för både inomhus och utomhusbruk. På Butterick’s hittar du konfettibomber i små och stora storlekar. Att skjuta av konfetti gör kalaset både exklusivt och roligt. Festivalstämning skapar du lätt med en party popper. Låt dj:n maxa musiken och fixa kaos på dansgolvet med en konfettikanon.

Konfetti, tomtebloss och part poppers funkar på alla fester och kalas. Till Halloweenfesten passar party poppers i form av pumpor bra.

Skapa fina konfettiregn över gästerna med Buttericks grymma konfettikanon i handen, snabbt enkelt och snabbt att beställa.

Filter
34 produkter
Filter
34 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord