Meny
... Varukorg

Piñatas

Pinatas är en populär aktivitet på kalas och festliga tillställningar. En pinata är en färgglad pappersfigur som är fylld med godsaker, leksaker eller andra små överraskningar. Pinatan hängs upp i taket eller från en gren och deltagarna får sedan turas om att slå på den med en pinata-sticka tills den går sönder och godiset faller ut.

Pinatas finns i många olika former och figurer, från traditionella fyrkantiga pinatas till pinatas som föreställer djur, superhjältar, prinsessor eller andra populära figurer. Oavsett vilken typ av pinata man väljer så är det alltid en uppskattad aktivitet på kalaset.

För att fylla pinatan kan man använda sig av små godisbitar, små leksaker, godispåsar eller andra överraskningar. Det är viktigt att man inte fyller pinatan för mycket så den blir för tung att slå sönder.

Pinatas är en rolig och spännande aktivitet som passar för både barn och vuxna. Det är en perfekt aktivitet för födelsedagskalas, studentfester, bröllop, eller vilken festlig tillställning som helst. På Buttericks hittar du ett brett utbud av pinatas i olika former och storlekar, samt tillbehör som pinata-stickor och ögonbindlar.

Filter
31 produkter
Filter
31 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord