Meny
... Varukorg

Latitude 65

Buttericks är stolta över att erbjuda den härliga energidrycken Latitude 65 med landskapsmotiv på burkarna. Varje burk har en annorlunda bild av ett vackert landskap och kommer garanterat att väcka ditt resesug till den norrländska idyllen. Men det är inte bara burkarna som är vackra, smakerna är fantastiska också!

Latitude 65 kommer i olika smaker som alla är ljuvliga. Prova deras persika/mango för en exotisk smakupplevelse eller välj lingon för en smak av den svenska skogen. Om du är sugen på något sött, så är blodapelsin eller Jordgubb de perfekta alternativen. Oavsett vilken smak du väljer, så kommer du att få en härlig och uppfriskande dryck.

Men det är inte bara smakerna som gör Latitude 65 till ett perfekt val. Den är också fullproppad med 180 mg koffein som ger dig en rejäl energikick, de är sockerfria och har lågt kaloriintag, så du kan njuta av drycken utan att behöva oroa dig för kalorierna. Latitude 65 är dessutom berikad med vitaminer, så den ger dig inte bara energi utan också näring.

Latitude 65 kommer i praktiska burkar på 33 cl, så du kan ta med dig den var som helst. Njut av en burk under en lång arbetsdag, på gymmet eller på en picknick i parken. Det är den perfekta drycken att ta med sig på äventyr eller bara när man känner att energin behöver en extra push.

Så oavsett om du behöver en extra energikick eller bara vill njuta av en härlig sommardag, så är Latitude 65 det perfekta valet. Beställ idag och upplev en fantastisk smakupplevelse!

Latitude 65° tillverkas Västerbottniska Jörn i Norrland Sverige och på deras hemsida skriver de "I hjärtat av Norrland finner du Jörn, ett mindre paradis i glesbygden som nu är redo att återigen skina lika starkt som norrskenet en kall och klar vinterdag. Vi vill göra vad vi kan för att denna genuina norrlandskommun ska göra sitt avtryck och detta avser vi göra genom Latitude 65. "

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord