Meny
... Varukorg

Godis

Välkommen till din nya favoritbutik för godis - Butterick's! Här hittar du inte bara de klassiska svenska godissorterna som du känner och älskar, utan också en spännande blandning av trendiga godisvarianter från USA.

Vi på Buttericks är passionerade om att erbjuda våra kunder de bästa och mest spännande godisupplevelserna. Det är därför vi har samlat några av de mest populära och trendiga godisvarianterna från USA, inklusive TikTok-favoriter som Brain licker och Warheads. Men självklart kan du också hitta svenska klassiker som Ahlgrens bilar, Gott & blandat och Marabou mjölkchoklad.

Oavsett om du söker något sött att smaska på en lördagskväll eller en rolig och spännande present till en vän, så har vi på Buttericks allt du behöver. Vårt sortiment av godis är noggrant utvalt för att erbjuda våra kunder de mest läckra och intressanta smakerna.

Så vad väntar du på? Surfa in på vår hemsida och upptäck vårt fantastiska utbud av godis från både Sverige och USA. Vi är säkra på att du kommer att hitta något som passar din smak och förhoppningsvis hittar du en ny favorit också!

Filter
Produkter 1-60 av 264
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 264
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord