Trygg E-Handel
Meny
Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. Semestra hemma i år
Har du några frågor? Kontakta oss

Semestra hemma i år

Tre populära hemester-teman!

Semester. Dags att ställa in autosvar på jobbmejlen och njuta av ledighet och hemester. Boosta semesterkänslan på hemmaplan och bjud in familjen till en härlig italiensk afton. I det italienska köket hittar vi många favoriträtter som pizza, pasta och pannacotta. Dekorera med flaggor och girlanger.

Butterick’s sortiment med dekoration, maskeraddräkter och tillbehör passar alla tänkbara teman. Med våra dräkter och flaggor är det möjligt att ta dina favoritresmål hem i stället. Om inte du kan åka till semesterorten, får semesterorten helt enkelt komma till dig.

Tre populära hemester-teman!

  • Hawaii – ett riktigt drömresmål för många. Papegojdräkter, hawaiikjolar och blomsterkransar skapar lätt känslan att du befinner dig på en paradisö. Blås upp en uppblåsbar palm och har du ingen pool kan du alltid snorkla i badkaret.

  • Mexiko – fixa en färgsprakande tacomiddag med sombreros, ponchos och piñatas.

  • Ibiza – höj volymen och förvandla trädgården till ett dansgolv. Det finns inget härligare än att dansa under bar himmel i sommarnatten. Dekorerar med ballonger, ställ fram sopbubblor och uppblåsbara palmer.

    Glitter, glitter och MER GLITTER! Glitter är ett måste på dansgolvet. Klicka hem kroppsglitter redan idag och glimma hela natten.
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord