Meny
... Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. 10 sätt att fira pappa på fars dag
Har du några frågor? Kontakta oss

10 sätt att fira pappa på fars dag

På söndagen den 8 november är fars dag och då är det dags att fira alla pappor världen över. Här har vi samlat tio saker du kan överraska din fader med.

1. Frukost på sängen
Att få frukost på sängen kan vara riktigt underbart, att då även skoja till det lite skadar aldrig! Sätt ett bluffägg i äggkoppen och se på när din pappa försöker knäcka ägget förgäves.

2. Pappa är kung för en dag
Idag ska din pappa hyllas till skyarna, så köp honom en kungakrona så han på riktigt kan få känna sig som kung för en dag i alla fall.

3. Dags för en sprakande tårta
Sätt i ett sprakande tomtebloss i form av en stjärna i tårtan, allt för en stjärnpappa.

6. Kaffe till tårtan?
Butterick’s har flera olika muggar som skulle passa de bästa papporna. World Best Dad eller till min kära pappa mugg, ta den muggen du tycker passar bäst.

5. Skäm bort honom med nya kläder
Nu är det dags att skämma bort din pappa på riktigt, köp en kostym eller en finare maskeraddräkt som skulle passa hans personlighet till fullo. Är han lika härlig som Shaun the Sheep eller är han mer som He-Man?

6. Ballonger är de nya blommorna
På Butterick’s hittar du massor av ballonger som passar till en pappa på fars dag. Välj en stjärna, ett hjärta, en rund ballong i olika färger eller hans favoritfigur som Spiderman eller Snurre Sprätt.

7. Fortsätt överraska med konfetti
Låt inte festligheterna dö ut under dagen, köp lite partypoppers eller större konfettibomber och tryck av under kvällen, alla älskar att stå i ett regn av konfetti.

8. Dekorera hemmet
Häng upp girlanger och glitterdraperier runt om i hemmet för att skapa en festlig stämning i varje rum.

9. Ladda med jul
En jultröja kan aldrig bli fel. Ful, fin eller rolig. Ge bort en jultröja som passar på just din pappa.

10. Dags för mamma att fira pappa
Avsluta dagen på bästa möjliga sätt, ätbara underkläder och godis är ett toppensätt att avsluta en underbar dag tillsammans. Eller varför inte köpa en gigantisk chokladkaka som båda kan dela på.

Kärlek är för evigt.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord