Trygg E-Handel
Meny
Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. 10 tips och trix till schlagerfinalen
Har du några frågor? Kontakta oss

10 tips och trix till schlagerfinalen

Dags för final, sätt upp glitterdraperier, ballonger och klä ut dig i massa roliga dräkter.

Äntligen! På lördag är det final i Mello. Vinner rätt låt? Och det viktigaste, har du glitter så det räcker? Till en schlagerfinal finns det så mycket du kan göra för att få den rätta känslan.

Här kommer 10 tips och trix för den perfekta uppladdningen inför finalen. Roligt, glammigt och färgfullt.

Först, dekorera hemmet.

1. Sätt upp härliga glitterdraperier i olika färger och häng upp som backdrop. Det blir superfint som bakgrund till photo booth eller som dekor bakom soffan. Ett glitterdraperi kan också användas som rumsinredning eller skapa en glammig entré genom att hänga upp ett draperi för dörröppningen.

2. Dekorera med vackra ballonger i pastellfärger. Du kan fylla dem med luft och fästa på väggarna eller fyll dem med helium så de svävar. Använd en ballongvikt eller fyll taket med ballonger och sätt ballongsnören som dinglar ner.

3. Duka upp med dukning i guld eller silver, en fin pappdukning gör alla fester festligare. Använd VIP-dukning för extra lyxig känsla.

4. Dekorera med fjäderboa. En fjäderboa är snyggt både runt halsen och att dekorera med, lägg den på bordet runt chipsskålen eller framför Tv:n.

När hemmet är klart, dekorera dig.

5. Färga håret temporärt eller ta på dig en peruk. Oavsett om du är glamrockare eller fångad i stormvindar så passar en peruk utmärkt. Du får omedelbart frisyren du är ute efter och kan få en fin färg samtidigt. Vill du hellre styla ditt eget hår så kan du spraya det med Butterick’s hårspray med färg.

6. Glitter, glitter, glitter. Vi har glitter för både håret och kroppen. Glitterspray i burk eller dekorera med koppstenar och glittergel direkt på huden.

7. Klä upp dig. Vi har massor av roliga dräkter du kan ha under schlagerfinalen. Klä dig i en prinsessklänning eller glitterkavajer om du vill vara lite extra glammig, annars kan du lika gärna vara utklädd till en varmkorv, flamingo eller superhjälte. Det är ju trots allt schlager.

Accessoarerna gör maskeraden och schlagerfesten komplett.

8. Glitter eller tokig-hatt? Vi har glitterhattar för att hela familjen ska kunna komma i olika varianter, allt från färgfulla varianter till lyxigare med blinkande LED-lampor. Cowboyhattar i rosa, vitt och svart och för de som vill, glittriga fiskar, grodkeps och stora sombreros. Hattar är en toppenaccessoar.

9. Ögonfransar eller glasögon. Butterick’s har en mängd olika glasögon i olika färger, storlekar och modeller. Hittar du ingen som passar dig har vi även ögonfransar i passande schlagerfärger.

10. En glittrig mikrofon, håll den i handen och sjung till dina favoritlåtar under kvällen. Plats på scen, alla hemma i soffan!

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord