Meny
... Varukorg

17 maj – Norges nationaldag

Fira grannlandet med ballonger och flaggor

Då var det äntligen dags igen, 17 maj närmar sig och våra norska grannar står redo att fira stort! Det är en dag full av rött-vitt-blått lyckorus, flaggor, ballonger och festklädda norrmän. Om du vill hänga med på firandet kan du klicka hem en norsk flagga eller två och delta i festligheterna!

Runt om i Norge och även i Sverige på vissa platser, firas dagen med 17-majtåg. Festklädda barn viftar med norska flaggan och sjunger glatt. I Oslo passerar alltid tåget förbi slottet där den norska kungafamiljen står och vinkar från sin balkong.

Vi är säkra på att många kommer att fira dagen till tonerna av hiten Air med våra favoritgutter Marcus och Martinus. 

" You're my, you're my, you're my air "

Så ta tillfället i akt och bjuda in dina vänner till en fest i norsk stil med en rolig maskeradmask och gör er redo att dansa hela natten! Det här är den perfekta möjligheten att klä ut sig till din favoritkaraktär från Exit eller något annat som symboliserar Norge. I den populära serien såg man några som huvudrollerna utklädda som jokern, kill bill, kanin och Lincon, så låt fantasin sätta gränserna på maskeradfesten.

Så hurra för sött'ne mai och låt festligheterna börja! Med en norsk flagga i handen och en rolig maskeradmask på huvudet kommer du garanterat att ha en oförglömlig kväll tillsammans med dina vänner och familj. Så vad väntar du på? Låt firandet av 17 mai börja redan nu!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord