Meny
... Varukorg

Anordna en valvaka 11 september

Dekorera med partiledare och ballonger på valdagen

Den 11 september 2022 är det val till riksdag, regioner och kommuner. Att rösta är viktigt och minst lika viktigt är valvakan.

Bjud in familj och vänner på valvaka hemma eller i lokal.

En valvaka kräver snacks, så se till att köpa hem både snacks och ballonger i alla färger för att skapa en härlig partiledardebatt där hemma. Hitta roliga recept på mat och dryck, att bjuda på veganskt och kött känns nästan lika mycket politik som alla andra frågor. Följ tv-kanalernas valvakor och vi lovar att detta blir en kväll ni alla kommer att minnas. Inte helt vanligt att alla röstar lika så var beredd på att inte tycka lika när valresultatet presenteras.

Kommer valet att vara jämt kan det bli en riktigt lång kväll.

Duka upp med våra roliga politiska snapsglas och lägg ut pappmasker med partiernas partiledare för extra mycket stämning.

Skapa fina ballongarrangemang i rött, grönt, blått eller brunt. 

Att blåsa upp ballonger för en lite extra känsla hemma i tv-soffan när ni följer valvakan tillsammans är både lätt och roligt. Ni kan blåsa upp ballongerna med luft och fästa på väggarna eller lägga i golvet. Annars med helium kan ni skapa ballongbuketter som svävar. Perfekt när man samlas tillsammans i lokal.

Partierna i riksdagen just nu

Centerpartiet
Kristdemokraterna
Liberalerna
Miljöpartiet
Moderaterna
Socialdemokraterna
Sverigedemokraterna
Vänsterpartiet


Här är partiernas partiledare
Ulf Kristersson (M), Magdalena Andersson (S), Johan Pehrson (L), Annie Lööf (C), Ebba Busch (KD), Nooshi Dadgostar (V), Märta Stenevi & Per Bolund (MP) och Jimmie Åkesson (SD).

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord