Meny
... Varukorg

Barbie & Ken: Halloween's hetaste utklädningstrend

Låt dig inspireras av Barbies färgsprakande värld till årets halloween! Skaffa Barbiecore-looken genom att egentligen bara tänka rosa, rosa, rosa. Nostalgi möter fashion när Barbie och Ken tar över festen. Barbie har den ultimata garderoben, allt från cowboy till sjöjungfru, träning till kontor. Mixa fritt och bli din favoritbarbie eller uppfinna din egen Barbie-persona. Vi har samlat några av de bästa av Barbies outfits här.

Det är väl ingen som har missat Barbie-hajpen. Och inför årets halloween är det inte någon större hemlighet att det kommer att handla om Barbie och Ken. Pink and plastic trendar och visst är det fantastiskt. Det är Barbies värld som vi lever i. Nostalgi blandat med färgsprakande kläder och accessoarer med oändligt många olika teman kommer helt klart att dominera många fester framöver.

Till årets halloween kan du välja och vraka. Barbie och Ken har obegränsad garderob så här är det din fantasi som sätter gränserna. Allt från den stereotypa blonda dockan till karriärs-Barbie eller Cowboy-Barbie och Ken såklart. Alla Barbies outfits finns det självklart en motsvarighet till för Ken.

Låt oss stanna vid Ken ett par minuter. Han kanske är ”bara Ken”, men han är alltid beredd att gå all-in parkostym när det vankas fest eller annat med sin Barbie.  Glöm inte att tilltala varandra med Hej, Barbie!" och "Hej, Ken!" med rosa fluff fluff i tonläget.

Här kommer tre teman för halloween:

Cowboy-Barbie

Går du på maskerad som Cowboy-Barbie så är du också helt rätt modemässigt. Du kanske redan har ett par cowboy-stövlar och ridbyxor i garderoben och behöver bara lägga till cowboyhatt, hölster, pistol och lasso. Vill du maxa och komma i klassisk cowgirl-look så har vi en dräkt som passar perfekt.

Mermaid-Barbie

Vill du slå ihop två populära filmer i år kan du klä ut dig till en sjöjungfru-Barbie. Här gäller det att tänka glitter. Mycket glitter och större flakes skapar ett fiskfjäll-liknande mönster och gnistrar fint i ljuset.  

Party-Barbie

I Barbie-land är det fest varje kväll, ofta tjejkväll där alla Kens skickas hem men på maskerad är alla uppbjudna på dansgolvet. Går du utklädd till Party-Barbie finns det ingen anledning att inte ta på dig din glittrigaste klädsel och en peruk som svajar i rytmen till musiken.

Sist men inte minst får vi inte glömma den klassiska barbie-looken tillsammans med Ken.

Pink is the new scary. Hitta mer roliga tillbehör här.

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord