Meny
... Varukorg

Barnkalas med tema

Ett barnkalas är alltid som bäst när man har ett riktigt bra tema på festen.

Duka upp till fest med motiv på födelsedagsbarnets favorit. Pokemon, Frost, Greta Gris eller Pyjamas Hjältar. Vi har en rad dukningsset till årets alla barnkalas. Ett brett sortiment av färgglada muggar, tallrikar och servetter.

Barnkalas passar perfekt att ha utomhus. Roliga lekar och ballonger fyllda med helium är utmärkt dekoration till trädgård eller innegård. Fäst girlangflaggor i träden och köp in en passade dräkt till temat och välkomna alla födelsedagsgäster.

Fixa ett festligt party med färgglada artiklar med motiv från serier och filmer. Bjud in till ett härligt kalas med dans och hopp utomhus. Att fylla år är det bästa som finns och fast vi ska hålla avstånd och vara försiktiga kan ett kalas alltid genomföras. Vi har dukningar från Disneys Frost, sagoprinsessor och många andra superhjältar och barnprogram som Spiderman, Baby Shark och Pyjamashjältarna.

I våra dukningssetet ingår tallrikar, muggar och servetter men det går såklart bra att mixa och matcha efter just ditt barns favoritkaraktär eller favoritfärg.

Hitta allt du behöver för barnkalaset i våran temakategori.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord