Meny
... Varukorg

Butterick's har skämtsaker för hela året

Skämtsaker från Butterick’s passar alltid till årets högtider och festtillfällen.

En skämtsak från Butterick’s passar alltid. Vid flera av årets högtider och festtillfällen passar det att lyfta fram skämt. Butterick’s har sålt skämtartiklar sedan omkring 1910 då introducerade vi vägglöss som blev väldigt populära. I slutet av 2023 lanserade vi sängkvalster. Ett läskigt litet kryp som är perfekt att pranka med. Sprid ut i någons säng och vi lovar att hen kommer att flyga upp ur sängen på nolltid. På tal om otrevliga små varelser är våra nya självlysande larver. De lyser i mörkret efter att du laddar dem under en lampa. De är kusligt realistiska larver som är designade för att efterlikna likmaskar. Väldigt roligt att lägga bland matrester som du själv vill äta och inte dela med dig av till övriga i familjen.

Den ännu populära pruttkudden introducerade vi på den svenska marknaden 1913. Idag finns det en rad olika pruttkuddar. Lillfjärten är en rolig liten pruttkudde som är lätt att ta med sig i fickan och skämta med på festen.

Sprutande kamera är en klassiker som fortfarande är väldigt populär. Fast alla fotar med mobilen så gillar kidsen att skämta med sin omgivning.

Redan på 1930-talet blev skämtartiklarna Butterick’s kännetecken och basen för vår verksamhet. Och att en skämtartikel blivit synonymt med ”en Butterick’s-pryl” vilket vi är stolta över.

Vår definition på en skämtsak är ”ett verktyg med vilket du skapar en rolig situation”. Med en skämtsak kan du skapa glädje, sociala kontakter och varma skatt. Vi säljer skämtartikeln som ett redskap med tydlig bruksanvisning på förpackningen. Sedan är det upp till dig att se till att skämtet blir lyckat genom att använda god fantasi, bra planering och gott omdöme.

Buttericks fröet i fyra element

Skämta året om

Butterick’s klassiska skämt är ett uppskattat inslag i påskägget. Studsande ägg är en klassiker i påsktider. Att fylla påskägget med lustigheter är också bättre för tänderna.

Inget sommarlov utan bus. Lägg flugor på glassen eller liva upp stämningen med en svalkande vattenpistol.

Till traditionen Bus eller godis passar skämt extra bra – både för att busa med och att erbjuda barnen i stället för godis när de knackar på.

Klassiska skämt passar utmärkt i adventskalendern, men gör sig lika bra under granen. Slå in 24 paket och det blir extra roligt att räkna ner till julafton.

Visste du förresten att det är medarbetarna hos oss som tar fram nya skämt. Varje år sitter vi och spånar på nya produkter och går igenom gamla produktkataloger för att hitta inspiration. Vi testar oss fram och dessa workshops innehåller mycket skratt som du förstår. 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord