Trygg E-Handel
Meny
Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. Duka med Greta Gris!
Har du några frågor? Kontakta oss

Duka med Greta Gris!

Duka upp till fest med motiv från allas favoritgris Greta Gris. En ny kollektion av dukningsset hos oss på Butterick’s till årets alla barnkalas. Ett härligt sortiment med färgglada muggar, tallrikar, servetter, girlanger och dukar.

Greta Gris och hennes lillebror Georg älskar kalas. Fixa ett festligt Greta Gris-party med färgglada artiklar med motiv från serien. I dukningssetet Greta Gris ingår tallrikar, muggar och servetter. I kollektionen finns även girlang och bordsduk.

Tre tips till ett Greta Gris-kalas:

Flytta kalaset utomhus – frisk luft och större utrymmen att leka på. Be kalasgästerna att klä sig efter väder och kanske kan några hopp i leriga pölar ingå i utomhusleken.

Dansstopp – Greta Gris och hennes vänner älskar att dansa och dansstopp är en favorit. Låt barnen dansa, pausa och försöka stå så still som möjligt utan att sedan behöva åka ut. Roligare om att får vara med. Dans funkar lika bra ute som inne.

Godispåsen – obligatorisk vid hemgång men behöver inte bara fyllas med godis. Lägg i en skämtartikel till barnen att ta med hem för att skoja med föräldrar och syskon.