Meny
... Varukorg

Fira Danmarks grundlagsdag 5 Juni!

Den 5 juni firas Danmarks nationaldag

Den 5e Juni är en dag som hyllar demokrati, och den danska glädjen - Danmarks Nationaldag. Även om Danmark inte officiellt har en nationaldag, firas den 5 juni till minne av Danmarks första grundlag som undertecknades 1849. Det är en dag då politiker håller tal och det danska folket firar den danska demokratin. En dag som förtjänar att firas till max!

Visste du att Danmarks flagga är världens äldsta flagga som fortfarande används? Hos Buttericks har vi tygflagga och pappersflagga med den härliga röda färgen med vitt kors.

När det kommer till att klä ut sig för den danska festen har vi också några riktigt roliga hattar att erbjuda, ta på dig en röd cowboyhatt och håll dig svalkad i skuggan från hatten eller välj vår klassiska propellerkeps i rött och vitt för att sprida glädje och skratt. 

Men Danmark är inte bara känt för sin flagga och Lego, de är också känt för sin positivism. Danskar sägs vara världens lyckligaste folk och sprider glädje varje dag. Så låt oss omfamna den danska glädjen och sprida den vidare på Nationaldagen!

Om du planerar att besöka Danmark i sommar, kom ihåg att du aldrig är längre än 52 km från havet. Hos Buttericks kan du hitta uppblåsbara badmadrasser och tillbehör som passar perfekt för en rolig dag vid stranden. 

Så låt oss fira Danmarks Nationaldag med glädje, flaggor och en härlig röd och vit fest. Buttericks har ett brett utbud av röda och vita artiklar som passar perfekt för denna speciella dag. Kom in till oss och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd och festlig stämning!

Grattis på Nationaldagen, kära Danmark!

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord