Meny
... Varukorg

Fira in 2024 med tomtebloss!

Skippa storslagna fyrverkerier på nyårsafton som skrämmer våra fyrbenta kompisar.

Satsa på bordskonfetti och tomtebloss så slipper grannens hund bli rädd. Lika trevligt och festligt bli det med tomtebloss att hålla upp vid tolvslaget. Då slipper alla djur höga smällar och i stället kan alla njuta av ett alldeles eget härligt fyrverkeri med gnistrande ljus. Glöm inte att ta på dig din partyhatt och plocka med dig blåstutorna från bordet till tolvslagsfirandet. Det ger stämningsfulla bilder.

Just nu har vi extra bra priser på tomtebloss så besök någon av våra tio butiker.

Vill du inte missa det traditionsenliga nyårsfirandet på Skansen via tv:n och planerar att fira in det nya året inomhus så vill vi påminna om konfettibomber och partypoppers. Perfekt att fira in det nya året med. Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten!

Bordskonfetti är inte bara toppen på tolvslaget utan är en väldigt festlig detalj på nyårsbordet och dukningen. Ställ ut en konfetti eller två vid varje tallrik och låt gästerna skapa magi. Isfacklor får du naturligtvis inte heller missa. En isfackla är ett bra alternativ på nyårsfesten och ett inomhusfyverkeri och partyprodukt som skapar partystämning och lyser upp festen.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord