Meny
... Varukorg

Fyll påskägget med skämt och roligheter

Glöm godiset! Fyll påskäggen med roliga skämtartiklar

Varför nöja sig med vanligt påskgodis när du kan ge dina nära och kära något alldeles extra roligt och minnesvärt? Fyll påskägget med skämtartiklar från Buttericks och se till att påsken blir ett riktigt festligt äventyr! Med vårt stora utbud av leksaker och skämtartiklar kan du skapa en påskkorg som får både barn och vuxna att skratta högt. Ge dem något att minnas för livet och låt dem ha extra roligt under påsken med våra knasiga produkter.

Fyll påskägget med roliga saker. Vi har skämtartiklar som går att leka länge med. 
  • Magiska masken, denna klassiska mask ser ut som den lever när du drar i ett osynligt snöre och är en toppenprodukt för den som vill syssla med lite show och trollerikonster.
  • Magiska lådan, denna mystiska trollerilåda kan få personer i alla åldrar att klia sig på huvudet, du skjuter lätt upp lådan och trollar bort det medföljande myntet i lådan.
  • Fusktärningar, brukar ni spela mycket sällskapsspel under påsken? Lägg ett par fusktärningar i påskägget och ni kommer alltid ha en tärning som slår en sexa. Perfekt när du behöver passera gå i Monopol.
  • Ballonger, alla älskar ballonger! Ballonger tar liten plats i påskägget och kan underhålla de flesta genom att försöka hålla ballongen svävande. Butterick’s latexballonger är 100% naturlig latex och är helt biologiskt nedbrytbara.

Pranka med påskägget! Vissa skämtartiklar fungerar utmärkt att göra prank med själva påskägget.
  • Knallsnören kan man fästa inne i påskägget så att det smäller till när någon öppnar upp påskägget, perfekt för att hindra godistjuvar från att ta ens godis. 
  • Pepparnallar, dessa gélebjörnar med pepparsmak kan du lägga i godiset inne i ägget och se på när din vän äter och får en het överraskning.
  • Fjäderormar, Det finns lite olika varianter här: lördagsgodis, chipsorm och godisormen. Är du lite av en MacGyver kan du lägga godisormen i påskäggen. Stäng locken. När sedan påskägget öppnad hoppar godisormen upp. Viktigt här är att se till att du har ett ägg som inte öppnas för lätt. Du vill inte att överraskningen ska bli en spoiler.
  • Spindlar, vem blir inte livrädd av en spindel som dyker upp när en minst anar det. Knyt fast en liten sytråd och fäst i locket av ägget och när någon öppnar ser det ut som att spindeln hoppar ur ägget!

Påskägg

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord