Meny
... Varukorg

Fyra tips för en lyckad julfest

Är du arrangör eller sitter i företagets festkommitté, då ska du fortsätta läsa.

Äntligen! Tiden på året är här när den årliga julfesten ska planeras. Är du arrangör eller sitter med i företagets festkommitté då ska du fortsätta läsa. Här kommer fyra konkreta tips som kommer att få hela företaget att jubla.

Innan vi går in på tipsen, glöm inte att julfesten är mycket uppskattad av kollegor och många ser fram emot företagets firmafest hela hösten. Så vänta skicka ut inbjudan redan idag.

  • Sätt ett tema för festen. En fest blir alltid roligare och engagemanget högre om det finns ett tema. Här är det din fantasi som sätter gränserna. Förslag på uppskattade teman är: ful jultröja, naughty or nice eller kanske gala. Många företag passar på att fira årets framgångar på julfesten och då passar gala-tema bra.

  • Väl en festlokal som är lättillgänglig. Ofta är kontoret givet för julfesten men om du väljer att vara på annan ort eller i en annan lokal, tänk på att det måste vara bra förbindelser. Bäst är om det är möjligt att ta sig till och från med kollektivtrafik.

  • More is more när det gäller dekoration. Är det fest så är det och vankas det julfest så finns det inga anledningar att inte gå all in. Ballonger, girlanger, uppblåsbara tomtar och julgranar. Ett het tips är att inte snåla med dekoration och upplevelse. En julfest är som vi redan fastställt en tillställning många uppskattar och syftet är ofta att fira något och ha en riktigt trevlig kväll tillsammans. Så med andra ord, snåla inte så att stämningen påverkas.

  • Sista tipset. Blocka dagen efter. Kvitto på en lyckad julfest är när dansgolvet ropar en gång till och dj:en sätter på Adolphson & Falk Mer jul igen. Dessa medarbetare ska premieras och då funkar det inte att ha ett morgonmöte kl 08:00 dagen efter. Nej. Sista tipset från en festspecialist är att avboka alla möten dagen efter julfesten.

Mer jul önskar vi och lycka till med årets motivationshöjare och se till att ge alla medarbetare ny energi och många skumtomtar. Och glöm inte att slå sönder pinata innan ni går hem.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord